Mikä on Domus Classica?Vanha talo on kunnostettava niin, että se säilyy tuleville sukupolville.
Kokemuksesta tiedämme, että iäkkäässä talossa asuminen on etuoikeutettu elämäntapa kunnostettuamme itse vuonna 1910 rakennetun hevostallin kodiksemme. Rakentamisen aikana huomasimme, miten vaikeaa on löytää vanhaan taloon sopivia rakennustarvikkeita. Tuosta huomiosta syntyi vuonna 2003 Metsänkylän Navetta, jonka uumenista vielä nytkin myymme vanhoja ovia, ikkunoita, tiiliä, puutavaraa jne.

Kaikkea tarvittavaa ei kuitenkaan löydy kierrätettynä ja siksi perustimme viisi vuotta Navetan jälkeen Domus Classican. Domus Classicalle olemme keränneet  tuotteita, jotka soveltuvat nimenomaan vanhaan, mutta miksipä ei myös uuteenkin taloon. Materiaalit ovat aitoja ja valmistustavat mahdollisimman alkuperäisiä. Osan tuotteista teetätämme oman mallimme mukaan, osan olemme löytäneet valikoimiimme pitkän salapoliisityön myötä. Olemme ylpeitä tavarantoimittajistamme, joita on Suomesta ja Euroopasta 
tällä hetkellä jo yli 200. Pyrimme suosimaan vanhoja perheyrityksiä, joissa ammattitaitoa on osattu arvostaa jo vuosikymmeniä. Verkkokaupan lisäksi Domus Classicalla on myymälät Helsingissä sekä Hattulassa.

Toivon mukaan pystymme olemaan avuksi omassa rakennusprojektissanne!

Pia ja Kimmo Kuurma

Ps. Käykää tutustumassa rakennushistorioitsija Pian blogiin Pelastetaan Vanhat Talot!