Palautukset ja vaihto

 

 • Annamme verkkokauppamme tuotteille täyden 30 vuorokauden palautusoikeuden. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntipakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palautusoikeus ei myöskään koske tuotteita, joita emme pidä varastossamme eli niitä tuotteita, jotka tilataan asiakkaalle suoraan tavarantoimittajan valikoimista. Palautamme maksusuorituksenne ilmoittamallenne tilille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa vastaanotettuamme palautuksen.
   
 • Pyydämme palauttamaan tuotteet joko Postin tai Matkahuollon kautta tai toimittamalla suoraan siihen myymälään, josta ostos on tehty. Postilla ja Matkahuollolla palautus onnistuu, kun kirjoitatte paketin päälle "Asiakaspalautus" sekä palautustunnuksen (ks. alla). Kun kyseessä on kookkaammat ja painavammat tuotteet, joita ei voi kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena, veloitamme palautuksesta toteutuneiden rahtikulujen hinnan.
   
 • Otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen palauttamista sähköpostitse domus(at)domusclassica.fi tai puhelimitse 0400-23 24 25 (ma-to klo 9-15).
   
 • Toimitusosoitteemme on:
  Asiakaspalautus
  Domus Classica Oy
  Metsänkyläntie 2, 13900 Pekola
   
 • Tuotteet voi myös aina palauttaa myymälään aukioloaikojen puitteissa.
   
 • Pyydämme teitä ystävällisesti liittämään lähetykseen seuraavat tiedot:
  1. Tilaajan tiedot
            - nimi
            - tilausnumero
            - tilinumero rahan palauttamista varten

  2. Palautustunnus palautuspaketin osoitekorttiin
            - Matkahuolto 9501959
            - Itella 618777

  3. Palautuksen syy (palautus/ virheellinen tai viallinen tuote) ja tieto siitä, haluatteko uuden korvaavavan tuotteen vai maksun palautuksen tilillenne.